Wie zijn wij?

IXINA is de specialist in functionele uitgeruste keukens, aangepast aan alle levensstijlen.   
Het merk maakt deel uit van de FBD International Group, Europa's toonaangevende franchiser op het gebied van op maat gemaakte keukens. IXINA geniet al meer dan 40 jaar van de expertise en betrouwbaarheid van FBD om u zo van de beste PRIJS-KWALITEITVERHOUDING te verzekeren.

 

Voorwoord van de CEO

Loïc Paitel

Bij IXINA zorgen we voor een keuken die perfect bij u past. U vindt bij ons dan ook een ruime keuze aan ontwerpen binnen uw budget, en raadgevers die graag de tijd voor u nemen. Die u vragen stellen waarop u zelf misschien niet zou komen. Het resultaat? Een keuken waar u zich goed in voelt.

Laat u alvast inspireren op deze website. Maar weet dat er nog zoveel meer kan. Tot binnenkort in een van onze IXINA winkels in uw buurt!

Onze internationale aanwezigheid

IXINA werd in 1971 opgerichte in belgië. Al snel worden er winkels in Frankrijk geopend, om vervolgens op internationale voet verder te gaan.

Met ongeveer 30 winkelopeningen per jaar en een netwerk van bijna 240 winkels, is IXINA uitgegroeid tot toonaangevende referentie op het gebied van Duitse kwalitatieve, functionele en trendy uitgeruste keukens.

Ondersteund door een sterke groep en de deskundigheid van een toegewijde team, vervolgt IXINA zijn ontwikkeling over de hele wereld om elke dag een beetje meer vertrouwen van de veeleisende klant, net als u, te verdienen.    

VIND EEN WINKEL

Ons winkelconcept

Onze IXINA raadgevers verwelkomen u in een sfeervolle, open en vriendelijke ruimte.

In het centrale deel van de showroom vindt u een open ruimte waar u ons assortiment kunt bekijken, materialen kunt aanraken en vergelijken. Samen met uw raadgever kunt u er uw keuken in 3D laten uittekenen. Danzij de verschillende uitgeruste keukens in onze showroom kunt u er zich laten inspireren, zowel op het gebied van functionaliteit, kastindeling en design.

Om een voorproefje op te doen van uw IXINA ervaring, kunt u hier een 3D virtuele tour maken door een van onze showrooms.

Een team van experts

U kunt rekenen op de ervaring en adviezen van onze raadgevers. Onze ontwerpers zijn echte keukenliefhebbers en zullen rekening houden met uw budget en wensen om een volledig gepersonaliseerde, functionele keuken te creëren.

Keuken met gegarandeerde kwaliteit

Onze Duitse meubels zijn in de fabriek gemonteerd, waardoor we een veel groter weerstandsvermogen garanderen dan de elementen die in een bouwpakket worden geleverd.Bovendien genieten ze tot 8 jaar garantie.

Transparantie & sereniteit

Bij IXINA weten we dat eerlijkheid centraal staat om uw keukenproject te realiseren. Onze raadgevers begeleiden u bij elke stap van het project.