VOGUE, de slimme alles-in-een uitgeruste, moderne keuken!

En als de keuken nou eens uw mooiste decoratieve element wordt? VOGUE geeft uw interieur een moderne uitstraling. Minimalistisch ontwerp met verfijnde lijnen, zwart gelakt en details in messing en brons. Deze keuken reflecteert uw moderne stijl.

De extra's van het product

 • Support
  MDF
 • Coating
  Laminaat
 • Pipe
  Polylmeer
 • Interior door
  Wit
 • Thickness
  19 mm

De extra's van deze keuken

Wij houden van:

De geraffineerde elegantie van een zwartgelakte matte keukendeur

De hedendaagse bronzen accenten voor een chique en moderne look

Ik start mijn project

Heeft u wensen, eisen en/of ruimtebeperkingen? Vertrouw op onze raadgevers om uw keuken uit te kiezen en te ontwerpen. Dit is hun beroep en passie. Ze zijn er om u te begeleiden in alle fasen van uw project.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Zoek de dichtstbijzijnde IXINA winkel: vind het adres, telefoonnummer en bekijk de openingstijden.

Tot snel in onze IXINA winkel!

Uw keuken in 3D

Voor een realistisch overzicht van uw project, stellen we samen een 3D model op van uw nieuwe keuken.  Op die manier kan je je echt inbeelden hoe de keuken er in het echt uit gaat zien.

 meer dan 2000 referenties
wat betreft elektrische huishoudapparatuur

Ontdek al onze tips en oplossingen om u te helpen uw elektrische huishoudapparatuur uit te kiezen en op deze manier uw keuken te voorzien van de kwaliteitsapparatuur die het verdient.

Accessoires
maar noodzakelijk

Ook al is elke keuken uniek door de keuze van het model en de uitvoering ervan, de persoonlijke touch  maakt de keuken extra uitzonderlijk.

Montage en levering
100% beheerst

IXINA-meubels worden voorgemonteerd en klaar om bij u thuis te worden geplaatst. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het installeren van een uitgeruste keuken veel andere kennis omvat: elektrische aanpassingen en aansluitingen op waterleidingen, afvoer en eventueel gasleidingen, het plaatsen van de elektrische keukenapparatuur, ….. Minutieus werk dat oog voor detail vraagt voor een perfect resultaat. De plaatsers waarmee we werken zijn door IXINA geselecteerd, op basis van hun betrouwbaarheid en deskundigheid. Kies voor de rust door het plaatsen van de keuken door een Ixina uitgekozen expert te laten uitvoeren.

Heeft u uw keuze al gemaakt?

Heeft onze keukencollectie u ook verovert?  Onze diensten? Wacht niet langer! Maak snel een afspraak zodat we samen uw project kunnen bekijken om uw droomkeuken op maat en aangepast aan uw budget te verwezenlijken.