Werkbladen

Het werkblad is essentieel in elke goed uitgeruste keuken en moet met zorg worden gekozen. Dikte, diepte, hoogte, materiaal, kleur, design...zijn enkele criteria die in aanmerking moeten worden genomen voor u begint. IXINA biedt een breed scala aan materialen en kleuren, en adviseert u om de beste keuze te maken.

Het juiste werkblad kiezen

Tegenwoordig wordt 60% van de tijd in de keuken doorgebracht met snijden, hakken, fijnknippen, snijden, laten sudderen... In één woord: koken.

We kunnen wel zeggen dat het essentieel is om het juiste werkblad te kiezen. Het werkblad moet naast decoratief ook duurzaam zijn om schokken, krassen, vocht en warmte uit het dagelijkse leven van een levendige keuken te weerstaan. Kwaliteit in allerlei vormen, van een compact werkblad van 10 mm tot een dikte van 100 mm.

Laminaten werkblad

Een laminaten werkblad zal u zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Dit werkblad is makkelijk te onderhouden, is robuust en is in verschillende stijlen (vierkant, afgerond, halve maan) en kleuren (meer dan 200 decors beschikbaar) verkrijgbaar. Hout, roestvrij staal, marmer of beton: een laminaten werkblad is makkelijk te combineren met iedere keuken stijl;

Voor een nog steviger werkblad kiest u voor een compact laminaten werkblad! Dankzij een nieuwe technologie op het gebied van laminaten werkbladen, horen de "compacte" keukenbladen bij de meest bestendige bladen op de markt. Met een zeer minimale dikte (10 mm) is dit blad niet aan bederf onderhevig.

Werkblad van massief hout

Kies voor de unieke warmte en natuurlijke elegantie van het massieve hout. Een milieuvriendelijk en onveranderlijk materiaal.

Werkblad van natuursteen

Een keuken met een werkblad van natuursteen straalt natuurlijke klasse en elegantie uit. Graniet, blauwe steen... de mogelijkheden zijn oneindig. Een natuursteen keukenblad is vrijwel krasvast, warmtebestendig en duurzaam.

Keramisch werkblad

Gemaakt van eerste klas natuurlijke grondstoffen. Een keramisch werkblad is bestand tegen krassen, zuren, bijtende middelen en warmte.