De spoelbakken en kranen

De keuze van een spoelbak en een thermostatische mengkraan vereist enige overdenking. Het moet inderdaad aan uw verwachtingen voldoen, of het nu om de praktische kant gaat, de hygiëne of het design. Wij hebben bij IXINA dezelfde verwachtingen: de beste kwaliteit voor de keuken.

De spoelbak is een centraal punt in uw keuken

70% van de keukenwerkzaamheden vinden plaats in en om de spoelbak : ontdooien, snijden, wassen, uitlekken, garneren en heel vaak.... de afwas doen. De spoelbak is onmisbaar en wordt weinig gespaard, daarom is het verstandig om de wastafel te kiezen die het beste bij u past.

Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn spoelbak?

Roestvrij staal voor zijn stijl en ongelooflijke prestaties: stevigheid, hygiënisch oppervlak, bestand tegen corrosie.

Keramiek voor zijn robuustheid en onderhoudsvriendelijkheid : verkrijgbaar in verschillende kleuren

Composiet voor zijn schoonheid, zijn sterke weerstand en het gemak om schoon te maken.

Welk gebruik?

Kies afhankelijk van uw behoeften voor een spoelbak met of zonder een automatische waterafvoer en met een zeer diepe en/of zeer brede bak om uw ovenplaten gemakkelijk te reinigen! Veel accessoires (houten en glazen snijplanken, chrome korfzeef) maken uw spoelbak compleet voor een ideale organisatie.

Kies de thermostatische mengkraan die het best bij uw behoeften past

Een kraan wordt meer dan 25 keer per dag gebruikt. Uiteraard is uw designkeuze essentieel, evenals de kwaliteit en het gebruiksgemak.

De handdouche: Met zijn lange flexibele slang maakt deze handdouche het mogelijk om diepe en onmisbare wasbakken van een dubbele spoelbak te vullen of te reinigen.

De bewegelijkheid van de kop: een kenmerk dat niet verwaarloosd moet worden. De flexibele kop is ideaal voor kleine spoelbakken. Kies voor grotere spoelbakken liever voor een roterende kop op 90°, 180° of 360°.

De hoogte van de kop: deze wordt gekozen aan de hand van de diepte van de spoelbak. Indien u een minder diepe bak heeft, kiest u voor een kraan met hoge kop zodat het makkelijker is om uw schalen en kommen schoon te maken.