De verlichting

Verlichting is essentieel om uw keuken tot zijn recht te laten komen, uw planken nog mooier te doen uitkomen en een zachte of juist levendige sfeer te creëren. Bewerk de grootte... Speel met kleuren... Licht is een echte kunstbron. Gelukkig delen onze IXINA raadgevers hun expertise en helpen u bij het vinden van de juiste verlichtingsoplossingen voor uw keuken.

Om uw stijl aan het licht te brengen

Niet te koel en niet te gezellig, keukenverlichting moet de juiste balans opleveren tussen functionaliteit en comfort. Het geheim? Vermenigvuldig de lichtbronnen door de effecten te variëren.

Set van wandlampen voor een gedempt licht, moderne kroonluchter of decoratieve hanglamp  om de eethoek op te vrolijken, geïntegreerde verlichting in glaselementen voor een speels lichteffect, LED strips om een niche in de muur te verlichten, de achterwand te doen oplichten of om het werkblad te verwarmen... Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar.

Voor meer comfort kies je voor geïntegreerde verlichting

Of het nou onder uw hoge keukenkastjes is, ingebouwd in het plafond of boven een bar, geïntegreerde spotjes blijven de beste keus. Ze maken het mogelijk om schaduw op het werkblad en het kookgedeelte weg te werken voor een maximale veiligheid en comfort.