Kookplaten

Bij IXINA heeft u een ruime keuze aan kookplaten!

Kies type dat het beste bij u past: gas, keramisch, inductie of gecombineerd. Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van de kookplaat die het beste bij u past.

 

De juiste kookplaat kiezen

IXINA biedt een breed scala aan mogelijkheden, geheel naar uw behoeften en wensen. Dit kan in eerste instantie gas, keramisch of inductie zijn. Wanneer u de technologie heeft gekozen die het beste bij u past, kunt u uw voorkeur verfijnen op basis van de afmetingen (60, 70, 90 cm) of het aantal kookzones.

Inductie kookplaat Snel, zuinig en veilig koken

Inductie koken biedt vele voordelen zoals flexibiliteit en kookprecisie door een constante temperatuur te handhaven. Koken gaat snel en is energiezuinig (Inductie: +/- 4 min 0,225 kWh vs. Gas: +/- 10 min 0,270 kWh).

 

Een inductieplaat wordt minder warm dan een vitrokeramische plaat. Ze zijn ook voorzien met een kinderslot. Tot slot is een inductiekookplaat eenvoudig te onderhouden: even met een sponsje eroverheen is voldoende,

De gaskookplaat Voor de echte hobbykok

Heeft u een gasvoorziening en geniet u van traditioneel koken? Kies voor een gaskookplaat. Op gas koken is lange tijd de favoriet van koks geweest: laat uw gerechten langzaam sudderen of op hoog vuur aanbraden.

De keramische kookplaat Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden

Wilt u voordelig overschakelen van gas naar elektrisch koken met de bijbehorende voordelen? Kies dan voor de keramische kookplaat.