Kwaliteit, innovatie & expertise: onze sterke punten

Uw tevredenheid is ons einddoel. Of het nu gaat over de kwaliteit van onze producten (van ontwerp tot dagelijks gebruik) of over de expertise van onze teams (van advies tot installatie).

Onze experts

Onze gepassioneerde professionals begeleiden u het begin tot het einde. Onze IXINA ontwerpers zijn opgeleid om u te voorzien van de expertise en professionaliteit die het verschil maken. Deze ontwerper is meer dan een eenvoudige designer: hij geeft u advies over het product, de opstelling, en zelfs over de decoratie om zo de keuken van uw dromen samen te stellen.

Aandacht voor het plaatsen

Omdat uw keuken iedere dag wordt gebruikt, meerdere keren per dag, gedurende vele jaren, is de plaatsing een belangrijk element om rekening mee te houden. Daarom biedt IXINA een installatie door keukenprofessionals om u jarenlang te gerust te stellen. 

Aandacht voor de levering

We stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te leveren. Doordat er direct vanuit onze Duitse fabrieken wordt geleverd, garanderen wij een regelmatige levering zodat al uw werkzaamheden vlot verlopen. IXINA bewijst zijn expertise en ervaring door deze efficiënte logistiek te waarborgen.

De kwaliteit van de producten

Doordat onze keukens in laboratoria door experts worden getest, garanderen wij u kwaliteit en duurzaamheid onder alle omstandigheden. Bij IXINA hebben we geen zelfbouwpakketten: al onze meubels worden gemaakt en in elkaar gezet in onze fabrieken in Duitsland voordat ze bij u thuis worden geleverd en geïnstalleerd.

De robuustheid van onze meubels

De scharnieren van onze meubels zijn bijna allemaal uitgerust met stille dempers. Met een test-cycles van ruim 80.000 keer openen en sluiten, zijn ze gemaakt om lang mee te gaan en u gedurende meerdere generaties te begeleiden.

Onze laden zijn ontworpen om meer dan 200 kilo te verdragen voor het lage meubilair en tot 75 kilo voor het hoge meubilair. En 95% van onze meubels zijn tegen vocht behandeld

Innovatie en R&O

Om u volop te laten genieten van een keuken die zowel veilig als comfortabel is, en die zich perfect aan uw gezin en gewoonten aanpast, zetten onze teams Research & Ontwikkeling altijd die extra stap. Een innovatief vermogen dat zich ook op het gebied van design en stijl uit met kleuren, vormen en materialen die voortdurend worden herontdekt.

Meer over IXINA

Kwaliteit, Expertise en Inzet - IXINA is de garantie dat u de juiste keuze maakt!

Onze internationale aanwezigheid

Het succes van een merk staat ook garant voor kwaliteit. Vandaag zijn we aanwezig in bijna 28 landen .

Uw keuken in 3D

Uw IXINA raadgever maarkt niet zomaar een eenvoudige tekening, maar wel een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken.Zo heeft u een beter zicht op uw toekomstige leefruimte.