Transparantie & sereniteit: onze verbintenissen

Dankzij de inzet en de begeleiding van onze teams, bent u sereen tijdens heel uw keukenproject.

 

 

 

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze Duitse meubels zijn in de fabriek gemonteerd en in een laboratorium getest voor een optimale duurzaamheid.
Onze teams Research & Ontwikkeling zorgen voor constante technische innovatie om u ergonomische en functionele designkeukens te kunnen voorstellen.

Op maat gemaakt

Om te voldoen aan uw wensen en uw verwachtingen, bieden wij een breed scala aan keukenmodellen en meer dan 4000 mogelijke combinaties. Het ontwerp en de stijl van onze keukens weerspiegelen op perfecte wijze de laatste trends.

Een luxe voor elk budget

Omdat wij weten dat uw keukenproject een belangrijke investering is, garanderen wij u de beste prijzen, in alle transparantie. We onderhandelen de beste tarieven met onze leveranciers en u bent degene die hier direct van profiteert. Onze offertes zijn volledig en gedetailleerd. Elke optie (afwerking, apparaten, accessoires) is geprijsd zodat u uw wensen in functie van uw budget kunt aanpassen.

Gegarandeerde diensten

Onze Duitse fabrieksgemaakte meubels genieten tot 8 jaar garantie. Ons aanbod van apparaten is een van de grootste op de markt. Het opmeten, de installatie en de follow-up worden uitgevoerd door ervaren professionals. Ieder heeft ons kwaliteitshandvest ondertekend. Op deze manier verbinden zij zich ertoe u de beste service te bieden.

Nabijheid

Onze winkels bieden dezelfde kwaliteit van ontvangst en advies. Geen commerciële druk: u neemt de tijd die u nodig heeft om uw project in alle rust te ontwikkelen en uit te werken. De ervaring, de professionaliteit en de knowhow van onze raadgevers staan ter beschikking van uw project. Wij zullen u begeleiden tijdens het hele proces en staan ook na het plaatsen van de keuken tot uw dienst.

Meer over IXINA

Kwaliteit, Expertise en Inzet - IXINA is de garantie dat u de juiste keuze maakt!

Onze internationale aanwezigheid

Omdat het succes van een merk ook garant staat voor kwaliteit, zijn er vandaag de dag al bijna 28 landen hun vertrouwen in onze handen hebben gelegd.

Een team van experts aan uw zijde

Wij ontwerpen uw keukenproject danzij een echte knowhow en passie voor keukens.