MODA, de uitgeruste keuken waar u graag samen in wilt koken!

Waarom kiezen tussen een moderne keuken en een frisse sfeer? De uitgeruste MODA keuken bewijst dat het mogelijk is om twee werelden te combineren in een verfijnde ruimte, ideaal om mensen uit te nodigen/

Technische details

 • Support
  Spaanplaat
 • Coating
  Melamine
 • Pipe
  Polymeer laser
 • Interior door
  Front
 • Thickness
  19 mm

De extra's van deze keuken

Wij houden van:

Brede laden voor nog meer opbergruimte

De kleurtoetsen voor wanden en kasten om de keuken op te vrolijken. Standaard te kiezen uit een rijk kleurenpallet.

Ik start mijn project

Heeft u wensen, eisen en/of ruimtebeperkingen? Vertrouw op onze raadgevers om uw keuken uit te kiezen en te ontwerpen. Dit is hun beroep en passie. Ze zijn er om u te begeleiden in alle fasen van uw project.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Zoek de dichtstbijzijnde IXINA winkel: vind het adres, telefoonnummer en bekijk de openingstijden.

Tot snel in onze IXINA winkel!

Uw keuken in 3D

Voor een realistisch overzicht van uw project, stellen we samen een 3D model op van uw nieuwe keuken.  Op die manier kan je je echt inbeelden hoe de keuken er in het echt uit gaat zien.

 meer dan 2000 referenties
wat betreft elektrische huishoudapparatuur

Ontdek al onze tips en oplossingen om u te helpen uw elektrische huishoudapparatuur uit te kiezen en op deze manier uw keuken te voorzien van de kwaliteitsapparatuur die het verdient.

Accessoires
maar noodzakelijk

Ook al is elke keuken uniek door de keuze van het model en de uitvoering ervan, de persoonlijke touch  maakt de keuken extra uitzonderlijk.

Montage en levering
100% beheerst

IXINA-meubels worden voorgemonteerd en klaar om bij u thuis te worden geplaatst. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het installeren van een uitgeruste keuken veel andere kennis omvat: elektrische aanpassingen en aansluitingen op waterleidingen, afvoer en eventueel gasleidingen, het plaatsen van de elektrische keukenapparatuur, ….. Minutieus werk dat oog voor detail vraagt voor een perfect resultaat. De plaatsers waarmee we werken zijn door IXINA geselecteerd, op basis van hun betrouwbaarheid en deskundigheid. Kies voor de rust door het plaatsen van de keuken door een Ixina uitgekozen expert te laten uitvoeren.

Heeft u uw keuze al gemaakt?

Heeft onze keukencollectie u ook verovert?  Onze diensten? Wacht niet langer! Maak snel een afspraak zodat we samen uw project kunnen bekijken om uw droomkeuken op maat en aangepast aan uw budget te verwezenlijken.