IXINA - Wie zijn wij?

IXINA staat voor 40 jaar ervaring, winkels in meer dan 30 landen en een resoluut innovatief concept om een keuken op een rustige en vertrouwelijke manier te ontwerpen. IXINA is het keukenmerk dat de traditionele codes van keukeninstallateurs doorbreekt en die sinds de oprichting succesvol is geweest.

De krachten van IXINA: Kwaliteit, innovatie & expertise

Technologische innovatie, zakelijke expertise en productkwaliteit zijn niet enkel woorden: bij IXINA zijn dit onze prioriteiten.
Doordat we constant op zoek zijn naar nieuwe innovaties om onze productkwaliteit en expertise te verbeteren, zult u hiervan mee profiteren!

Transparantie & sereniteit: onze verbintenissen

De verwezenlijking van een keuken is geen eenvoudig project.
Daarom is IXINA erop toegewijd om u de beste prijzen en de beste kwaliteit voor uw keuken te garanderen. IXINA betekent ook een menselijke relatie en altijd vertrouwen met betrekking tot diensten en expertise.

Ik start mijn project

Heeft u wensen, eisen en/of ruimtebeperkingen? Vertrouw op onze raadgevers om uw keuken uit te kiezen en te ontwerpen. Dit is hun beroep en passie. Ze zullen er dus zijn om u te begeleiden in alle fasen van uw project.

Elektrische huishoudapparatuur & accessoires

Onze raadgevers helpen u te kiezen uit een breed scala aan functionele apparatuur en accessoires, opdat uw keuken tot in de kleinste details zo goed mogelijk bij u past. IXINA biedt u een oneindige combinatie aan mogelijkheden om de keuken helemaal naar smaak aan te passen.

Laat u inspireren

Mat? Hout? Glanzend? In L of U-vorm? Om te voldoen aan uw wensen, uw smaak en uw verwachtingen, bieden wij een breed scala aan keukenmodellen. En meer dan 4000 mogelijke combinaties.