De achterwanden

De achterwand, geplaatst tussen het werkblad en de hoog geplaatste kastjes, is tegenwoordig een waar decoratief element, zonder zijn beschermende rol te negeren.

Een standaard of op maat gemaakte achterwand? Een bijpassende achterwand bij uw keukenblad of een decoratief element? Een gekleurde of lichte achterwand? IXINA biedt u een breed scala aan materialen en kleuren.

De achterwand De charme troef van uw werkblad

De achterwand is het pronkstuk van de keuken, de final touch. De achterwand wordt verlengd door het werkblad in dezelfde coating en kleur, of door te spelen met contrasten en kleuren voor meer originaliteit. Het doel is een gevoel van samenhorigheid te creëren.  Elegantie gegarandeerd.

Lijkt het u leuk om uw achterwand een persoonlijk tintje te geven?

Nog origineler is een gepersonaliseerde achterwand, hiermee kunt u zelf uw achterwand samenstellen : een fries patroon of een bewerking van een van uw favoriete HD-foto's. U kunt al uw wensen op de vrije loop laten.

Met mijn achterwand optimaliseer ik mijn opbergruimte

Of het om een standaard of op maat gemaakte uitvoering gaat, de aangepaste achterwand is uitgerust met rails waaraan u aluminium accessoires kunt ophangen zodat u al uw keukengerei bij de hand heeft. De ideale oplossing als u extra opbergruimte nodig heeft.

Opbergsystemen die versmelten met uw interieur

Om nog meer opslagruimte in mijn keuken te verkrijgen, voeg ik opvallende designplanken toe. Deze open opbergruimtes, die als volwaardige decoratieve elementen kunnen worden gezien, verfraaien uw muur met smaak.

Als eerste te ontdekken: de ultraheldere designplank van glas met LED-verlichting of de decoratieve neon-plank, omringd met stijlvol aluminiumfolie.