Afzuigkappen

Wilt u af van nare luchtjes in uw keuken? De afzuigkap is niet alleen een onmisbaar apparaat, maar is daarnaast een echt decoratief element geworden. De keuze van het afzuigysteem, de eigenschappen, het design,... uw IXINA adviseurs helpen u de afzuigkap te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Een goede afzuigkap uitkiezen

In uw keuken moet een afzuigkap voldoen aan een driedubbele uitdaging: filterprestatie, geluidsdiscretie en visuele integratie.

Welk systeem moet u kiezen?

Tegenwoordig bieden afzuigkappen drie soorten zuigsystemen: mechanische ventilatie, luchtafvoer of recirculatie. Het luchtafvoersysteem zal de lucht naar buiten afvoeren. Het recirculatiesysteem zuivert de lucht van vetten en nare luchtjes.

Vergeet niet rekening te houden met de technische mogelijkheden en de grootte van uw ruimte om een afzuigkap te plaatsen.

En als de afzuigkap nou een waar design element wordt?

Omdat de afzuigkap een prominente plaats in uw keuken inneemt, moet de kap ook esthetisch zijn. De laatste jaren is het uiterlijk van afzuigkappen enorm vooruitgegaan. Wand of eiland afzuigkap, geïntegreerd in het keukenmeubel, ingebouwd in het werkblad of rechtstreeks in de kookplaat.

De afzuigkap zorgt voor stijl in uw keuken, en met onze ruime keus vindt u gemakkelijk het model dat het beste bij u past.